Търсене в този блог

четвъртък, март 11, 2010

Мнение

Бях провокиран да изкажа мнение по следната статия :
Лекция пред ученици на държавният глава, Георги Първанов.


Смятам да предоставя директния си коментар без редакции въпреки крайно разговорния стил >


След изказването му в Брюксел по бъдещето на европейската енергетика доколкото знам никой от др. държавни глави не му е пляскал, само го излгедали странно и оставили да свърши без да го прекъсват, че да си ходи.

Този ловец е крайно време и нас да лиши от личността си.

______________

Цитат от "чистия ум" >

"...България е решила и въпроса за съхранението на отработеното ядрено гориво. Към момента то се връща в Русия..."

Не, той не лъже, той не е русофил, не той не въвежда в заблуждение ученичките. Това решение ли е на нещо?

Да живей нашия светъл водач, точно като комунистически лидер се снима сред приветстващата го младеж. Идеал, светъл идеал на Вълци, Дамбовци, млади бизнес дами празнуващи медийни акции срещу финансови министри в Син Сити. Хвала.

*използвани са материали на mediapool.bg

от 11.03.10г по същата тема >


Драги дами и господа, ядрената енергетика е геополитика. Не е искане и можене, а и включване в много сложни корелационни отношения. Първият Ловец на РБ го знае много добре. Много добре се вгледайте и вие в имената на държавите и федерациите ползващи се от ядрена енергия. После разгледайте и гаранциите за техния суверенитет. След това да си припомним ситуацията на България и да премерим тежестта на едно такова навлизане в света на съвременните ядрени програми за граждански цели и произтичащите от това "колизии" с определени национални интереси на 3-ти страни.

Първият Ловец на републиката знае тези неща, не бъдете и вие ученички. Подадената ви близалка от захар винаги се плаща, въпрса е как и към кого.

________________

А, че е най-евтиния, чист и ефикасен начин - не спорим въобще. Въпроса е кой може да си позволи тежестите произтичащи от реализацията на такива проекти (не финансовите, политическите).

Няма коментари: